30 märts 2022

Lucy Foley "Korter Pariisis"


Jess helistab keset ööd oma Pariisis elavale vennale Benile ja palub ajutist öömaja ning peidupaika. Vend pole ootamatust külaskäigust vaimustuses, kuid lubab õe saabudes, siiski kodus olla. 
Kui Jess kohale jõuab, siis Ben ust lahti ei tee. Lõpuks õnnestub Jessil ikkagi majja pääseda, kuid venna asemel leiab ta eest tühja korteri - Ben on jäljetult kadunud. 
Loomulikult püüab Jess välja selgitada, mis ta vennaga juhtus ja esmajärjekorras teiste majaelanike käest uurida, kuid kohtab suurt vastuseisu ja vaenulikku suhtumist. Tundub, et Ben ei meeldinud kellegile. 
"Korter Pariisis" on kui sibul, mille iga kihi eemaldamisega sisule st. tõele lähemale jõuame. Lõpuks tuleb välja, et sellest uhkest majast, Rue des Amants 12 olnuks parem nii Benil kui Jessil eemale hoida. See maja on ohtlik ja majaelanikud kirju, mustade saladustega seltskond. 
Autor vedas mind osavalt ninapidi, olin mitme tegelaste motiivide ja tausta osas täiesti valel teel olnud. Nii, et lõpplahendus üllatas ja rõõmustas mind, sest mulle meeldib tõdeda, et olin eksinud. Väga hea ja kiire lugemine. Soovitan.

pealkiri: "Korter Pariisis"
autor: Foley, Lucy
tõlkija: Lemetti, Piret
kirjastus: Eesti Raamat
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 312
ilmumisaasta: 2022

ISBN-13: 9789916123195

inglise keeles: "The Paris Apartment"
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 4.5/5

***Suur tänu kirjastusele Eesti Raamat!"***

Samalt autorilt olen lugenud veel:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar