13 mai 2021

Stephen King "Bag of Bones"


Kirjanik Mike Noonani naine Jo sureb ootamatult. Abikaasa kaotamine on igal juhul valulik, kuid Mike saab alles pärast Jo surma teada, et naine ootas last ja oli seda uudist tema eest saladuses hoidnud. Põhjust miks, pole enam kellegilt küsida.
Järgneva nelja aasta jooksul ei suuda leinav Mike oma elu järje peale tagasi saada, ta ei suuda enam kirjutada ning näeb painavaid õudusunenägusid. Lõpuks otsustab ta oma suvemajja Sara Laughs'i (Sara naerab) minna. 
Saabumise hetkest alates tundub talle, et ta pole majas üksi. Teda kummitavad nii Sara (20. sajandi alguses samas piirkonnas elanud mustanahaline laulja) kui ka Jo. Kummalisel kombel lepib Mike olukorraga ja ta elu näib isegi paranevat. Ta tutvub üksikema Maddie ja viimase tütre Ki-ga ning suudab uuesti kirjutada.
"Bag of Bones" on (liiga pika) tondijutt. Stephen King on meister igasugu kirjelduste peale, kuid antud raamatus pani ta mu kannatuse ülipikkade õudusunenägude ja ménage à trois steenidega tõsiselt proovile. Neist stseenidest ülelibisedes, jäi alles päris korralik raamat. Mitte mu lemmik, aga hea. 
 
pealkiri: "Bag of Bones"
autor:
King, Stephen
keel:
inglise
kirjastus: Simon & Schuster Inc.
formaat:
taskuformaadis pehmekaaneline
lehekülgede arv:
736
ilmumisaasta:
1999 (esmatrükk 1998)
ISBN-10:
067102423X 
ISBN-13: 9780671024239


eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: "Sara"

Goodreadsi hinnang: 3.5/5  
 
Samalt autorilt olen lugenud veel:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar