09 veebruar 2020

Rita Falk "Griessnockerlaffäre" (Franz Eberhofer IV)


Mida ühel politseinikul ikka muud teha on, kui võileiba osta-süüa, koeraga jalutada ja õlut juua? Siiski mahub Franzi kiiresse töö- ja igapäevaellu ka vanaema surm ning mõrvasüüdistus.
Kui ma raamatu sisututvustusest lugesin, et üks politseinikest leitakse tapetuna ning mõrvarelvaks on Franzi nuga, siis ootasin mingit suuremat sorti skandaali, kuid unustasin, et tegemist on siiski Rita Falki teose ja väikese kohaga. Lõpuks laheneb asi nii, Franz peab ise oma süütust tõestama ja tegelikku kurjategijat otsima. Loomulikult leiab ka, sest mõnikord on ta päris nutikas.
Tegemist on sarja neljanda osaga ja palju on juba eelmistest tuttav. Lõpptulemus on natuke kolmandat päeva ülessoojendatud supi maitsega, st on küll söödav, aga esimese päeva frikadellid on juba helge mälestus. Minu hinnangut suutis parandada lõpupoole olev stseen, mis oli küll kurb, aga ootamatult tõsine ja südamlik.
(Mitte)soovitama ei hakka. Need, kellele Franzi tegemised korda lähevad, loevad niikunii, teised vaevalt, et just sellest raamatust pihta hakkavad. 

pealkiri: "Griessnockerlaffäre"
autor: Falk, Rita
keel: saksa 
kirjastus: dtv
formaat: pehmekaaneline
lehekülgede arv: 240

ilmumisaasta: 2017 (esmatrükk 2012)
ISBN-13: 9783423086554
  
eesti keeles: pole ilmunud
inglise keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnang: 3/5 

Samalt autorilt olen veel arvustanud:
Rita Falk "Winterkartoffelknödel" (I)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar