29 detsember 2016

Sabaa Tahir "A Torch Against the Night" (Ember in the Ashes II)

Sarja teine osa jätkub täpselt sama koha pealt, kus eelmine lõppes. Kui  võimalik, siis soetagegi kohe mõlemad korraga, sest siis on esimese lõppedes võimalik kohe järgmine võtta.
Seekord on lisaks Eliasele ja Laiale jutustajaks ka Helene, kes seisab silmitsi väga inimlike probleemidega - kuidas valida armastuse ja kohustuse vahel ning kuidas naisülemusena mehi end aktsepteerima ja kuulama panna. Tegelikult röövib ta isegi tähelepanu Eliaselt ja Laialt natuke ära. Sisust ma siinkohal ma enam rohkem ei kirjutagi, sest raamat on täis üllatusi ja muidu rikun te lugemiselamuse ära.
Tahan autorit tõesti kiita. Sarjade teisi osi lugema hakates, on mul tihtipeale hirm, sest väga sageli juhtub, et see on esimesest raamatust oluliselt kehvem ning täidab vaid nö. kohatäite rolli, kuid antud juhul pole see üldsegi nii. "A Torch Against the Night" pole mitte üksnes esimese osa vääriline, vaid isegi natuke parem. Me saame mõnedele esimeses raamatus tekkinud küsimustele juba vastused, mida tavaliselt nii vara ei juhtuks ning loomulikult tekib ka uusi küsimusi juurde. Goodreadsist nägin, et senini on plaanitud neljaosaline sari ja seega on kaks raamatut veel ilmumas, mida ma kindlasti lugeda plaanin. Küll oleks hea, kui need juba homme ilmuks või veelgi parem, juba eile lettidele tulnuks.

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: "Ein Fackel im Dunkel der Nacht"

Goodreadsi hinnang: 5/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar