24 märts 2024

Annabel Monaghan "Same Time Next Summer"


Wyatt oli Sami teismeliseea suur armastus. Loomulikult arvasid nad, et jäävad elu lõpuni kokku, kuid suhe purunes ja nüüd neliteist aastat hiljem on Sam Jackiga kihlatud ning valmistub pulmadeks. Just nüüd ristub ta tee uuesti Wyattiga (kes on vahepeal kuulsaks-rikkaks saanud ning pole kunagi Sami unustanud).
Täpsed süžeedetailid polegi siinkohal tegelikult olulised, sest kui ütlen, et see on täpselt selline raamat, mis oleks justkui sama autori Nora sulest ilmunud, siis saavad need, kes "Nora kaldub stsenaariumist kõrvale" lugenud, aru, mida ma mõtlen ja oskavad arvata, kuidas kogu lugu edasi areneb. Neile, kes pole Nora raamatut lugenud, selgituseks, et ta kirjutas romantikakanalile stsenaariume ja need käisid kõik kindla kondikava järgi, stsenaristil tuli vaid lüngad täita. 
Sama põhimõtet kirjandusse üle kandes ongi tulemuseks cozy, kerge ja ettearvatav lugemine, täpselt selline, et võtad reisile kaasa, loed kohapeal läbi, aga jätad raamatu hotelli maha, sest ei näe vajadust koju tagasi tuua. Meelelahutuseks sobib, aga kui lugemata jätate, pole ka suurt midagi kaotanud, sest eelpool mainitud kondikava tõttu olete seda lugu erinevates variatsioonides juba palju kordi lugenud.
Nora raamat meeldis mulle väga, sest see oli lõbus ja peategelane oskas enda üle naerda, käesolev on oluliselt nõrgem. Lugesin läbi ja paar nädalat hiljem on juba raske detaile meenutada.

pealkiri: "Same Time Next Summer"
autor: Monaghan, Annabel
kirjastus: G. P. Putnam's Son
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 320
ilmumisaasta: 2023

ISBN-10: 059354496X
ISBN-13: 9780593544969

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 3/5

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar