11 märts 2023

Lisa Jackson "You Betrayed Me"


Üliseksikas meesterahvas James, kes vahetab naisi tihedamini kui sokke, on peapõrutusega haiglas ning ta tüdrukusõber Megan jäljetult kadunud. Kas James on mõrvar või tõmbas Megan litsi mehe juurest lihtsalt minema?
Tundub väga selge tegevusliin, eks ole? Kuid lõpptulemus on tegelikult paras segapuder. Proovin teie jaoks natuke selgust luua. Megani õde Rebecca oli samuti James'i sõbranna, kuid Megan lõi mehe üle. Siis on veel Sophia, kes James'ile väga aktiivselt külje alla ujub ning mehe omakorda Meganilt üle lööb.
But wait, there is more... Sophial on identne kaksikõde, kes ka vahepeal James'i magatamas käib ja kuna nad on nii sarnased, siis ei saa mees midagi aru.
Nüüd, kus Megan on kadunud ja Rebecca uuesti silma all, plaanib James Sophia kõrvale heita ja uuesti Rebeccaga koos olema hakata. Ja kui teil selle kõige peale veel järg sassi ei läinud, siis on ka loendamatu (tegelikult saab neid muidugi kokku lugeda, aga ma lihtsalt ei viitsinud) hulk mõrvu, mille sooritajaks on üks kaksikutest. Tont teab, kumb, sest nad on välimuselt ju nii sarnased. 
Võtsin lennukisse lugemiseks ja polnud muud valikut, kui ära kannatada, aga ei ja veelkord ei. Algus oli ok, aga mida edasi, seda segasemaks asi läks. Ainuke, mille eest autorit kiita tuleb, on see, et raamatus oli üllatavalt vähe seksistseene ning inimkehade kirjeldusi, mis tegi loetu natukenegi talutavamaks. 
Võite ise oletada, kas soovitan või mitte. 

pealkiri: "You Betrayed Me"
autor: Jackson, Lisa
kirjastus: Kensington Publishing Corporation
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 448
ilmumisaasta: 2020

ISBN-10: 149673212X
ISBN-13: 9781496732125

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: "Liar - Tödlischer Verrat"

Goodreadsi hinnag: 2/5




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar