28 detsember 2022

Annie Ward "Valetajate klubi"


Ääremärkuse korras: lugesin seda raamatut haigena ning on võimalik, et minu kehv enesetunne kandus üle ka hinnangule. Teised arvajad olid oluliselt rohkem vaimustuses.

Falconi Akadeemia on erakool, milles õpivad vaid rikaste võsukesed ja meile tutvustatakse neist kahe tüdruku ema. Asha on kinnisvara agent ja Brooke ülirikas pärijanna. Mõlema teismelised tütred mängivad jalgpalli ning unistavad heasse kooli kandideerimisest. 
Kolmas peategelane on hoopis teistsuguse taustaga. Natalie on alles kakskümmend viis, kunstnik, kuid teenib elatist koolis administraatorina töötades. Ükskõik, kuhu ka akadeemias ei vaataks, on keskmes jalgpall ja treener Nick, kes põhimõtteliselt jookseb iga naise järele, kuid näib viimaks Natalie kasuks otsustanud olevat. 
Raamat on intriige, kaklusi ja probleeme täis, kuid mulle ei läinud ükski neist korda. Sama kehtis ka tegelaste kohta, idee poolest pidanuks vist Natalie sümpatiseerima, kuid ei. Ainuke, mis mulle tõesti huvi pakkus, oli lõpp, kuid sellel kulutas autor jällegi liiga vähe lehekülgi. Tõmbas aga otsad kiiresti ja sujuvalt kokku ja oligi kõik.
Ei istunud mu palavikus peale see klaviatuuriklahvidest väljaimetud "rikaste ja ilusate" murede lugu.

pealkiri: "Valetajate klubi"
autor: Ward, Annie
tõlkija: Jälle, Ülle
kirjastus: Eesti Raamat
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 323
ilmumisaasta: 2022

ISBN-13: 9789916123812

inglise keeles: "The Lying Club"
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 2/5 

***Suur tänu kirjastusele Eesti Raamat!"***

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar