17 veebruar 2021

Lisa Jackson, Nancy Bush "Last Girl Standing"


Viisteist aastat tagasi kuulusid Delta ja ta sõbrad keskkooli eliidi hulka, nad olid ilusad, rikkad ja populaarsed. Ideaalset koolilõppu varjutab peol juhtunud õnnestus, milles hukkus üks klassikaaslastest.
Delta abiellus keskooliaegse kallima Tanneriga ning neil on väike poeg, kuid abielu on karidel. Kui Tanner oma kontorist noahaavadega leitakse, siis on naine peamine kahtlusalune. Ohvreid lisandub aja jooksul veelgi ning lahendusele hakatakse lähemale jõudma alles siis, kui detektiiv Chris McCrae neid juhtumeid lähemalt uurima hakkab. Chris on Tanneri pikaajaline sõber-koolikaaslane ning oletab, et tapmistelaine on seotud tookordse peol aset leidnud õnnetusjuhtumiga.
Lugu algas põnevalt, kuid, mida mida edasi, seda jaburamaks see muutus. Mõrvaohvreid sai nii palju, et hakkasin juba vahepeal kartma, et mõrvar selgub vaid tänu sellele, et tema on viimasena elus. Raamatu pealkiri toetas seda hirmu, kuid õnneks nii siiski ei läinud. Kui mõrvar lõpuks leitakse, siis on tapmiste motiiv nii nõrk, et sellise põhjenduse peale poleks pidanud tervet karja maha nottima, piisanuks vaid paarist inimesest. Lõpus tekkinud armusuhe oli ka täiesti ebavajalik.
Soovitada või mitte? Kaks kolmandikku raamatust oli hea, kuid lõpp oli väga vilets. Ma loen selliseid raamatuid tööl lõunapausil ja sinna sobis, sest ei nõua suurt keskendumist ja aitab aega täita.

pealkiri: "Last Girl Standing"
autor: Jackson, Lisa; Bush, Nancy
keel: inglise
kirjastus: Zebra
formaat: taskuformaadis pehmekaaneline
lehekülgede arv: 384
ilmumisaasta: 2020
ISBN-10: 1420136151
ISBN-13: 9781420136159
 
eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnang: 2.5/5 
 
Lisa Jacksoni sulest olen lugenud veel: 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar