14 august 2017

Heather Graham "Let the Dead Sleep" (Gafferty and Quinn I)

Kui Danni Cafferty isa ootamatult sureb, jääb naisele päranduseks New Orleansis asuv antiigipood. Ühel päeval tuleb kauplusesse naine, kes pakub neile müügiks büsti, millel on omaniku sõnul väga halb ja kuri aura. Danni ei oska oletatavasti poolearulise kliendiga midagi peale hakata ega võta naist tõsiselt, kuni selgub, et tegelikult oligi tal õigus ja kuju kannab endas kurjust.
Mõrvajuhtumid ja büstiotsingud viivad Danni kokku endise sporditähe ja politseiniku, nüüdse eradetektiivi Michael Quinniga ning selgub, et isal oli ka kõrvalhobi - ta otsis ja tegi halbu, kummitavaid objekte kahjutuks.
Inglise keeles paigutatakse see raamat "romantic suspence" kategooria alla, mis pole päris puhas kriminull, vaid kombinatsioon armastusromaanist ja põnevikust. Nii polegi raamatu põhirõhk intiimsuhetel (kuid mulle väga meeldis, et Danni oli naispeategelane, kes väga hästi teadis, mida ta ta tahab), vaid mõrvade lahendamisel.
Eksisin kui arvasin, et tegemist on kiire ja kerge lugemisega, sest raamat nõudis päris korralikku keskendumist, kuid oli hea meelelahutus, sest mulle meeldivad sellised ebaloomuliku hõnguga lood.

pealkiri: "Let the Dead Sleep"
autor: Graham, Heather
keel: inglise
kirjastus: Harlequin MIRA
formaat: kõvakaaneline
lehekülgede arv: 336
ilmumisaasta: 2013
ISBN-10: 0778315053
ISBN-13: 9780778315056

eesti keeles: "Laske surnutel magada"
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 3.5/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar