14 august 2015

Solveig Larsson "Knitted Mittens"

Sellesse väikesesse raamatusse on koondatud üle neljakümne kindamustri, mille loomiseks on Solveig Larsson leidnud inspiratsiooni Põhja-Rootsi loodusest, legendidest ja traditsioonidest.
Kaanel olevad pildid ning Ravelrys olevad mustrid on ilusad ja nii ostsin raamatu ära. Pakist välja võttes oli esimeseks üllatuseks raamatu suurus ja seda mitte heas mõttes. Ma ei saa päris täpselt aru, miks ei võinud raamat vähemalt mõned sentimeetrid kõrgem olla, sest kõik pildid ja mustrid on natuke laiaks surutud. Kudumist see ei takista, kuid silmale on halb vaadata.
Ükski mustritest ei tekkinud sellist vau efekti, et ohh see on nii mõnusalt keeruline, et juba väljakutse pärast tahaks kududa, kuid  kokkuvõttes polnud asi nii halb, et kohe üldse midagi polnud.
Kokkuvõtteks, kui otsid audentsete ajalooliste Rootsi kindamustrite raamatut, siis pole "Knitted Mittens" sinu jaoks. Kui otsid uusi mustreid, siis neid leiad küll. Pole vaja karta, et äkki ei saa inglisekeelsest jutust aru, sest mustrid on esitatud vastavalt must-valge või värvilise skeemina ja kergesti järgitavad (ma ei pannud täiesti teadlikult ühtegi näidet siia üles).

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar