16 mai 2022

Ulrika Rolfsdotter "Kurjus südames"


Väike (võibolla polnudki nii väike, aga tunne oli selline pisikese, kokkuhoidva kogukonna, kus kõik tunnevad kõiki, oma) ja minevikusaladusi täis Rootsi kohake. Sotsiaaltöötaja Annie lahkus kodukohast juba aastaid tagasi. Viidatakse, et põhjuseks oli mingi vahejuhtum ühe poisiga, mille tulemusena pöördus terve kogukond ta vastu, kuid keegi rohkemat ei täpsusta. 
Annie esialgne plaan oli hooldekodus viibiv ema ja tühjana seisev vanematekodu kiiresti üle vaadata ja Stockholmi tagasi minna. Kui ta onutütar Saga kaduma läheb, siis otsustab Annie onu palvel kauemaks jääda ja nii algab keeruline kuritegude jada. Kas see kõik on mingit pidi naise tagasitulekuga seotud? 

ALLJÄRGNEV SISALDAB SISURIKKUVAT INFOT

Lõpp jäi kahjuks lahjaks. See nõidade versioon oleks võinud pigem ära jääda, sest minu arvates tegi see põhjenduse pigem nõrgemaks, kui paremaks. Miks ei või inimene lihtsalt armukadedusest peast segi minna ja teisi tapma hakata? Lõpuks saame ka teada, mis aastate eest täpselt juhtus ja Annie linnast lahkuma sundis. Kui aus olla, siis ootasin midagi põrutavamat, kirjeldatud situatsioonis polnud ju tegelikult midagi uut. 

VÕID EDASI LUGEDA

Kokkuvõttes, meeldis mulle ikkagi väga, sest mulle sobivad sedasorti müstilise auraga ning saladusi täis väikeste kohtade lood. Lugesin kohe ühe jutiga läbi, sest oli põnev ja kaasahaarav. Lõpp oli väike pettumus, aga üldmuljet see palju ei rikkunud.

pealkiri: "Kurjus südames"
autor: Rolfsdotter, Ulrika
tõlkija: Jesmin, Mari
kirjastus: Eesti Raamat
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 352
ilmumisaasta: 2022 (esmatrükk 2021)

ISBN-13: 9789916123553

inglise keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunus

Goodreadsi hinnag: 4/5

***Suur tänu kirjastusele Eesti Raamat!"***

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar