31 märts 2013

J.R. Ward "Lover at Last" (Black Dagger Brotherhood XII)

Arvepidamise huvides panen kirja, aga ei kommenteeri ;)

saksa keeles: pole ilmunud
eesti keeles: pole ilmunud


*kaanepilt Goodreadsist  

Barbaara Lohe soovile vastu tulles:
See on sarja "The Black Dagger Brotherhood" 11. raamat. Praeguseks on ilmunud:
1. Dark Lover
2. Lover Eternal
3. Lover Awakened
4. Lover Revealed
5. Lover Unbound
6. Lover Enshrined
7. Lover Avenged
8. Lover Mine
9. Lover Unleashed
10. Lover Reborn
11. Lover at Last
Raamatute tegevustik toimub Caldwellis, kus elavad lisaks tavalistele inimestele ka vampiirid ja lesserid  (inimesed, kelle eesmärgiks on vampiire hävitada). Vampiiride siseselt on olemas vennaskond, mille eesmärgiks on lesserite hävitamine. Kõik vennaskonna liikmed on armastusromaanidele iseloomulikult igas mõttes ülimehelikud, aga pole miskipärast aastasadade jooksul suutnud omale naisi leida :). Nii ongi igas raamatus neist ühe kaaslase leidmise lugu. Mulle meeldivad sarja esimesed viis raamatut kõige rohkem, edasi läheb asi traditsioonilisest armastusromaanist üha kaugemale ja tegelasi tuleb hulgikaupa juurde.
Soovitan lugeda, kui sulle meeldivad vampiirid,  suudad lugeda seksisteene ja otsid kerget lugemist. Häirivad liigne slängi ja vandesõnade kasutamine. 

*punastades* Mul on jätkuvalt piinlik, et neid loen. 


6 kommentaari:

  1. Kommentaari puudumine intrigeerib igal juhul ;) nüüd on vaja vaid teada, kas intriig peaks teisi seda raamatut lugema ajendama, või siiski mitte. Anna mingisugunegi vihje. Kaanel on ju kirjas bestselling author ja puha.
    Mul on tuline kahju, et sellise virtuaalse raamaturiiuli mõte mulle aasta alguses pähe ei tulnud, et justkui aasta-aruanne.

    VastaKustuta
  2. Tuhat tänu! :D Aga mingil põhjusel on mind juba ammu aega tagasi tabanud küllastumine libahuntidest (kui tegu pole just Kitzbergiga), nõidadest (olgu, Potterit loen ikka meelelahutuseks), väljamõeldud maailmadest ja hoidku jumal selle eest - vampiiridest kirjanduses. Lihtsalt korraga sai neid palju ja see trend ei näita sugugi hääbumise märke. Mulle meeldiks üks tore (noorte)raamat vahelduseks pärisinimestest. Sa ütled mulle vampiir, ja mina kraban juba küüslauguvaniku ja võtan riiulist "Naksitrallid", ausõna :D (hmmm, need on ju ka tegelikult väljamõeldud tüübid, aga vähemasti ausad :))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on ka kergelt küllastumine ja loen vaid valitud kirjandust (Usa raamatupoes on need paranormal romance nurgas :) ) , st neid, mis juba tuttavad, uusi ei viitsi juurde võtta Viimase aja trend näikse olevat hoopis zombied ja haldjad.

      Kustuta
    2. Aga ma jään oma vampiiridele truuks, eriti haldjad pole kohe üldse minu teema.

      Kustuta
  3. Huvitav, mitu pealkirja suudab autor veel välja mõelda sõnaga Lover...? :D

    VastaKustuta