01 märts 2016

Melissa Marr "Graveminder"

Rebekkah "Bek" Barrow vanaema Maylene elas terve oma elu väikeses Claysville'i linnakeses, osales igal matusel ning iga kord sooritas haual ühe ja sama rituaali - võttis oma hõbedasest pudelist kolm lonksu ja lausus: "Maga hästi ja jää, kuhu ma su panin".
Maylene'i matustele tulles avastab Bek, et vanaema käitumisel olid omad põhjused ning linnakeses on peidus hoopis enam, kui ta seni arvanud oli. Koos oma kunagise sõbra Byron Montgomeryga, kes nüüd töötab Claysville'i surnumatjana, hakkavad nad linna saladusi avastama.
Juba esimestest lausetest peale olin selle raamatu suhtes kahtleval seisukohal. Ühelt poolt sain juba päris alguses aru, millega on tegemist, kuid teisalt oli see ikkagi kummaliselt köitev. Lugesin lõpuni ja mul on hea meel, et seda tegin, sest lõppkokkuvõttes oli päris hea raamat ja sündmuste taustalugu uudne.
Kuigi Goodreadsis esitletakse seda sarja esimese osana, siis loodan, et autor rohkem juurde ei kirjuta, sest "Graveminder" on terviklik ja lõpetatud raamat. Soovitan seda neile, kellele meeldis "Ghostwhisperer" sari ning otsivad natuke närvekõditavat lugemist.

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: "Graveminder"

Goodreadsi hinnang: 2/5 (tegelik 2.5)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar