03 aprill 2017

Jennifer Donnelly "Beauty and the Beast: Lost in a Book"

"Lost in a Book-is" kirjeldatud sündmused algavad järgmisel päeval pärast seda kui koletis on Belle'le oma raamatukogu tutvustanud.
Proloogist teame, et õed, Surm ja Armastus jälgisid Belle'i ja koletise vaheliste suhete arengut ning sõlmisid omavahel kihlveo - kumb võidab, kas surm või armastus? 
Surm ei mängi ausat mängu ja laseb raamatukokku viia nõiutud raamatu "Nevermore", mis Belle'i endasse kutsub. Sealses maailmas täituksid kõik ta soovid, kuid lõpuks selgub, et see kõik oli vaid illusioon. Neiu mõistab, et pealtnäha ilus ei pruugi seda olla sisemiselt ja vastupidi. 
Kui olete näinud käesoleval aastal esilinastunud  Disney "Kaunitar ja koletis" filmi, siis tuleb raamatu sisu teile osaliselt tuttav ette. Kuigi ma nautisin teatud lõike väga, olin natuke pettunud, sest ma ei saanud eelneva sisukirjelduse järgi aru, et tegemist pole mitte terve filmi põhjal kirjutatud raamatuga, vaid sündmustik keskendub vaid lühikesele ajaperioodile, mis järgneb sellele, kui Belle on raamatukogu enda valdusesse saanud. 
Ütleksin, et iseseisva raamatuna, taustalugu teadmata, pole see kuigi hea, sest kirjutatu on liiga lihtne ja nõrk, kuid filmilisana nautisin seda väga. Seega on mu antud neli punkti pigem raamatu lugemisest tekkinud emotsiooni kui sisu eest.

pealkiri: "Beauty and the Beast: Lost in a Book" 
autor: Donnelly, Jennifer
keel: inglise
kirjastus: Disney Press
formaat: kõvakaaneline
lehekülgede arv: 352
ilmumisaasta: 2017
ISBN-10:
1484780981
ISBN-13: 9781484780985
 
eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 4/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar