27 aprill 2016

Colleen Hoover "November 9"


16 aastase Falloni näitlejakarjäär oli tõusuteel, kuid selle lõpetas tulekahju, mille käigus ta põletushaavu sai. Kaks aastat hiljem istub ta koos oma isaga restoranis ning peab ebameeldivat vestlust. Nimelt plaanib neiu New Yorki kolida ning seal vaatamata oma keha osaliselt katvatele põletusarmidele näitlejakarjääri uuesti elluäratada. Isale selline asjade käik ei meeldi ning ta annab seda tütrele ka selgelt mõista. Ootamatult istub nende lauda nägus noormees, kes end Falloni poiss-sõbrana tutvustab.
Isa lahkub tigedana ja Fallon ning Ben (nii on noormehe nimi) jäävad omavahel rääkima ning klapivad üllatavalt hästi kokku. Fallon on andnud lubaduse, et ta ei armu enne 23. eluaastat ning kuna ta lahkub samal õhtul New Yorki, siis otsustavad noored, et nad kohtuvad järgneval viiel aastal iga kord vaid ühel korral - 9. novembril ja vahepealse aja väldivad igasugust kontakti. Neil pole teineteise telefoninumbreid ega emailiaadresse ning nad ei tohi ka sotsiaalmeedias teise tegemiste kohta järge pidada. Viie aasta möödudes peaksid nad otsustama, kas nad kuuluvad kokku või mitte. Lõpuks selgub, et kõik ei suju siiski nii ladusalt kui nad plaanisid ja 9. november pole mitte üksnes Falloni armide saamise kuupäev.
See oli minu esimene kokkupuude Colleen Hooveri raamatutega ja ma ei oskagi kohe midagi arvata. Teiste lugejate kirjelduste järgi on ta kirjutatu alati kaasahaarav ja põnev ning seda "November 9" kahtlemata oli. Korra alustades oli raske raamatut enne käest ära panna, kui viimanegi rida loetud. Loo idee mulle iseenesest meeldis, kuid lõpupööre oleks võinud olla natuke teistsugune. Ma ei tea, kuidas teiste lugejatega lood on, aga ma ei suutnud uskuda, et Fallon ja Ben sellisele avastusele vaatamata kokku jäid. 

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnang 4/5

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar