23 jaanuar 2016

Peter Swanson "The Kind Worth Killing"

Heathrow lennujaama baaris kohtuvad mees ja naine. Mees (Bostoni ärimees Ted Severson) kurdab naisele (Massachusettsi kolledži arhivaarile Lily Kinterile), et ta abikaasa (Miranda) petab teda. Kaks võõrast jõuavad omavahel kokkuleppele - Ted tahab Mirandast lahti saada ja Lily lubab asja ära korralda.  Kahjuks jõuab Miranda ette ja laseb oma armukesel (Bradil) Tedi maha koksata. Lily ei lase sellisel ebaõiglusel valitseda ja organiseerib Miranda ja Bradi mõrvad.
Raamatu pealkiri viitab sellele, et põhimõtteliselt olid kõik tegelased seda väärt, et neid tapetaks ja lõpuks ma tõsiselt imestasin, et üks neist ellu jäi. Tegelikult oli muidugi temalgi omajagu patte hinge peal ja loodetavasti saab ta lõpuks oma teenitud karistuse. 
Kui ma õigesti mäletan, siis ostis see inimene, kes seda Facebooki Lugemise väljakutse grupis tutvustas, selle lennukis lugemiseks ja selliseks reisilugemiseks sobib see raamat imehästi. Loed läbi ja jätad maha, sest uuesti küll ei loeks. Mitte, et see oleks halb raamat, aga teisel korral pole enam põnevust.

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud 

Goodreadsi hinnang: 3/5

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar