14 august 2017

Heather Graham "The Dead Play On" (Gafferty and Quinn III)

Kui New Orleansi tänavalt leitakse noore muusiku ja endise sõduri Arnie Watsoni surnukeha, siis tunnistatakse ta surm automaatselt enesetapuks. Esimesed tõsised kahtlused tekivad  Arnie sõbral Tylor Andersonil kui ta Arniele kuulunud saksofoni mängides, näeb kujutluspilte sõbra viimastest hetkedest ja surmast, mis ei kattu ametliku versiooniga. 
Tyler pöördub abi saamiseks Danni Cafferty poole, kes on juba kummaliste juhtumite lahendamisega tuntust kogunud. Kui linnas veel mitmeid muusikuid rünnatakse ja tapetakse, siis jõuavad Danni ja Quinn järeldusele, et Arnie oli hoopis mõrvari esimene ohver ja tapja  otsib talle kuulunud maagilist saksofoni.
Olles nüüd kõik triloogia osad järjest läbi lugenud, siis pean ütlema, et kolmas meeldis mulle kõige vähem. See pole eelmistest kehvem, kuid üleöö muusikuks hakkamine tundus liiast, sest iga  kingsepp jäägu siiski oma liistude juurde. Ka jäi Danni ja Quinni lugu natuke poolikuks, viimased osas tahtnuksin natuke rohkem lõpetatust. Küll meeldis mulle see, et mõrvari poolt tagaotsitav ese polnudki tegelikult maagiline, vaid sellele andis võluvõime  pillimängija enda usk. 
Lõppkokkuvõttes oli tegemist hea sarjaga, milleni jõudsin tegelikult eksituse teel. Nimelt juhtusin vaatama ühe Saksa booktuberi videot, milles ta Heather Grahami triloogiat taevani kiitis. Panin raamatud omale Goodreadsis nimekirja, tõin raamatukogust koju ja umbes teise raamatu lugemise ajal hakkasin mõtlema, et miskipärast pole ma veel kohanud ühtegi tolle naise poolt mainitud tegelasi ja sündmusi. Videot uuesti vaadates selgus, et olin vale sarja koju toonud, aga mis siis, eks ma loen siis seda vendade Flynnide oma järgmisena.

pealkiri: "The Dead Play On"
autor: Graham, Heather
keel: inglise
kirjastus: Harlequin MIRA
formaat: kõvakaaneline
lehekülgede arv: 336
ilmumisaasta: 2015
ISBN-10: 0778317730
ISBN-13: 9780778317739

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 3.5/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar