18 juuni 2024

Julia Chapman "Kohtumine surmaga" (I)


Samson O'Brian on (ajutiselt) töölt kõrvaldatud politseinik, kes tuleb selleks ajaks, kui asi suurlinnas maha rahuneb, kodukanti detektiivibürood pidama. Kahjuks pole ta arvestanud võimalusega, et siin pole enam miski vanaviisi ning kohalikud ei pruugi teda sõbralikult vastu võtta. 
Delilah Metcalfe on lahutatud, võlgades ja peab tutvumisbürood. Tema surnud vend Ryan oli Samsoni parim sõber ja mees ei suvatsenud isegi Ryani matustele tulla. Nii ongi Samson Delilah silma alla sattudes, ühe paremsirge ära teeninud. 
On loogiline, et kumbki ei tahaks teisega midagi tegemist teha, kuid olukorra sunnil jagavad detektiivibüroo ja kosjakontor büroohoonet. Ja kui keegi hakkab Delilah kliente üksteise järel maha nottima, siis ei jää neil kahel muud üle, kui jõud ühendada ja mõrvar üles leida. Kuigi nende omavaheline läbisaamine pole kiita, siis on Samsoni politseitöö kogemus, koos Delilah kohalike olude tundmisega, väga edukas.
Algus oli natuke konarlik, aga lõpuks oli väga tore uue muhekrimisarja avaraamat. Kübeke James Herriotti ja natuke Midsomerit. 

pealkiri: "Kohtumine surmaga"
autor: Chapman, Julia
tõlkija: Orav, Piret
kirjastus: Eesti Raamat
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 324
ilmumisaasta: 2023

ISBN-13: 9789916703915

inglise keeles: "Date with Death"
saksa keeles: "Rendezvous mit Todesfolge"

Goodreadsi hinnag: 3.5/5 

***Suur tänu kirjastusele Eesti Raamat!***

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar