09 juuni 2022

Robbi Terman "Some Like It Sizzling" (Perfect Recipe III)


Jenna ja Luke olid keskkooli ajal armastajapaar. Kooli lõppedes tegi Luke Jennale abieluettepaneku, kuid neiu põgenes kellegile sõnagi ütlemata Euroopasse modellitööd tegema. Nüüd, viisteist aasta hiljem, on Jenna tagasi ja valmis oma rikka peigmehega abielluma, kuid mees jätab ta altari ette maha. Sobivalt on Jenna juba enne Luke'ga uuesti kohtunud ja nad otsustavad kunagise sõpruse üles soojendada. Kuid sel korral tulevad mõlemad elukogemuse ja -pagasiga.  Luke oli abielus, tal on viieaastane poeg Eli ning eksnaine Olivia. Jenna aga valvab kiivalt oma kunagise ootamatu lahkumise põhjuseid. 
Kõik tegelased on noored ja ilusad ning Jenna ja Luke'i lugu kulgeb loomulikult täpselt seda rada pidi nagu lugeja eeldab - natuke romantikat ja kuhjaga draamat ning seksi. Tegemist on raamatusarja kolmanda osaga, kuid see ei sega, kõik olulised taustadetailid mainitakse jooksvalt ära.
Võtsin raamatu lugemiseks vaid uudishimust, sest selle autoriks on mu arhiivis töötav kolleeg ja ei saa salata, et tahtsin teada, milliseid raamatuid ta kirjutab. Nüüd saan aru küll, miks tal piinlik oli, kui ta isa need samuti läbi luges. Tegelikult polnud midagi hullu, aga isal ma ikkagi lugeda ei laseks (emal ka mitte). 

pealkiri: "Some Like It Sizzling"
autor: Terman, Robbi
kirjastus: Entangled: Select Contemporary
formaat:
 e-raamat
lehekülgede arv: 265
ilmumisaasta: 2015

ISBN-10: 1633751775
ISBN-13: 9781633751774

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 3.5/5 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar