28 jaanuar 2022

John Marrs "What Lies Between Us"


Majas elavad kaks naist, Nina ja Maggie. Nad veedavad koos kenasti aega, söövad õhtust ning lobisevad maast ja ilmast. Kui eine lõpetatud, siis lähevad nad pööningule ja Nina paneb Maggie ketti...
Raamat kohta arvustust otsides, selgus et paljud on sarnased - viidatakse kaanel olevale tekstile ning siis tuleb vaht, mis tegelikult mingit infot ei anna. Pärast läbilugemist saan nende kirjutajate raskustest vägagi hästi aru, sest sisurikkumata on peaaegu võimatu midagi täpsemat öelda. Effekt on suurim, kui lugeja saab ise lugu sibulana lahti koorida. Märksõnaks on düsfunktsionaalsus. Järele mõeldes lisaksin ka Stephen Kingi, kes on meister inimestes olevat kurjust kujutama.
See raamat pani mu taluvuse proovile, lugesin osade kaupa, sest muidu poleks lihtsalt suutnud. Kes on peast segi? Kas üks või mõlemad? Kui üks, siis kumb? Vahepeal tekkis lausa küsimus, miks ma end nii vaevan, kuid inimlik uudishimu sai võitu ja tahtsin ikkagi teada. Tagantjärele vaadates oleks teadmatus võibolla parem olnud. 
Seda raamatut ei pea lugema, aga kui loete, siis olge hoiatatud.

pealkiri: "What Lies Between Us"
autor: Marrs, John
kirjastus: Thomas & Mercer
formaat: pehmekaaneline
lehekülgede arv: 363
ilmumisaasta: 2020

ISBN-10: 1542017025
ISBN-13: 9781542017022

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: "Wenn Schweigen Tötet"

Goodreadsi hinnag: 5/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar