11 märts 2015

M.O. Walsh "My Sunshine Away"

Ühel kuumal 1989. aasta suveööl vägistatakse Baton Rouge linnas 15. aastane Lindy Simpson ja kuigi kahtlusaluseid on tervenist neli, ei õnnestu kurjategijat tabada. Raamatu jutustajaks on Lindysse kõrvuni armunud teismeline poiss, kes teeks kõik, et unelmate tüdruku tähelepanu võita. 
Lugema hakates ootasin, et tegemist on kriminulliga, kuid tegelikult polnud see üldse nii. Lindyga juhtunud on lihtsalt üks hetk ajas ja me loeme, kuidas see inimeste edasist elu mõjutab. Kurb tõsiasi on, et elu läheb edasi.
"My Sunshine Away"  on Amazoni märtskuu parimate raamatute nimekirjas ja nii olid mul sellele päris suured ootused. Üldiselt on tegemist hea raamatuga. Autor on oma kirjeldustes detailne ja põhjalik ning olles ise samast linnast pärit, kus tegevuski toimub, siis suudab ta sündmustiku nii elavaks kirjutada, et mõnikord tekkis tunne, et tegemist on ta enda isiklike mälestustega. Lõpp mulle väga ei meeldinud, see oli loogiline lõpplahendus, kuid ma eelneva põhjal oleksin oodanud rohkem selgitusi ja maailmavalu.

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles:pole ilmunud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar