18 oktoober 2024

Jason Rekulak "The Last One at the Wedding"


Frank Szatowski pole oma tütre Maggie'ga kolme aasta jooksul sõnagi vahetanud ja nüüd kutsub tütar teda äkki oma pulma. Frank on loomulikult üliõnnelik, et laps temaga jälle räägib ning on igati valmis uuesti tütre elus osalema. Tulevane väimees Aidan on ülirikkast perest kunstnik, kes pole pruudist, ta isast ega lähenevatest pulmadest üldse huvitatud ja ei jäta Frankile head muljet. 
Suurejooneline pulmatseremoonia toimub suvelaagikompleksis ning kui Frank koos oma õe ning viimase hoolealuse, väikese tüdrukuga kohale jõuab, siis on ta kõige suhtes veelgi skeptilisem. Midagi on kõige selle juures valesti, aga mis täpselt? Ka kohalikud  pole Aidanist ning ta perest vaimustuses. Liiguvad jutud noore tüdruku jäljetult kadumisest ning neiu perekond süüdistab selles Aidanit.
Ütleme nii, et edasi ei lähe mitte miski plaanipäraselt... 
Mulle meeldis sama autori "Hidden Pictures" ehk "Peidetud pildid" väga ja nii ei jõudnud ära oodata, mil ta uut teost lugeda saan. Eelmise lugemisekogemuse baasil eeldasin, et mitte miski pole see, millena meile esitletakse ja täpselt nii oligi. Kirjanik söödab lugejale infot tükikaupa ette ning alles lõpuks selgub kogu tõde, nii et üllatusmomendi hoidmiseks, ärge lõppu enne ära lugege. 
Kiire ja kaasahaarav lugemine.

pealkiri: "The Last One at the Wedding"
autor: Rekulak, Jason
kirjastus: Flatiron Books
formaat:
 kõvakaaneline
lehekülgede arv: 352
ilmumisaasta: 2024

ISBN-10: 1250895782
ISBN-13: 9781250895783

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 4/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar