30 juuli 2022

Margus Lõokene, Hede Kerstin Luik "Ärevus ja meeleoluhäired"


Raamatus käsitletakse ärevus ja meeleoluhäired, räägitakse nii sellest, kuidas neid häireid ära tunda, kui ka ravida. Paljud inimesed ju naljatavad, et olen Monk (tv-sarja tegelane, kellel oli obsessiiv-kompulsiivne häire), kuid millal saab inimlikust omapärast häire? Millal on tavaline kurvameelsus hoopis depressioon? Sellest raamatust leiate vastused nii neile,  kui ka paljudele teistele küsimustele.
Mulle meeldis. Nimetatud häired on minu arvates ühiskonnas ikka natuke tabuteema, mille olemasolu ei julgeta tunnistada. Seepärast oli hea lugeda asjatundajate poolt kirjutatud, lihtsat ja arusaadavat, kuid mitte ülilihtsustatud teost. 
Usun, et see on hea abimees neile, kes püüavad nimetatud diagnooside osas selgust saada, olgu seda siis niisama huvist, kui reaalsest vajadusest tingituna. Alati ei saa või taha arsti käest küsida ja selle asemel, et doktor Google poole pöörduda, lugege parem esmalt seda raamatut. Loodetavasti annab loetu teile vajadusel ka julgust või kindlustunnet abi otsida.

pealkiri: "Ärevus ja meeleoluhäired" 
autor: Lõokene, Margus; Luik, Kerstin Hede 
kirjastus: Varrak
formaat:
 kõvakaaneline
lehekülgede arv: 111 
ilmumisaasta: 2022

ISBN-13: 9789985352595

inglise keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 5/5 

***Suur tänu kirjastusele Varrak!"***

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar