31 oktoober 2022

Jason Rekulak "Hidden Pictures"


Noor naine, Mallory Quinn on endine narkomaan, kes hakkab Ted ja Caroline Maxwelli peres lapsehoidjana tööle. Maxwellid on just Hispaaniast Usasse tagasi kolinud ning nende poeg, viieaastane Teddy vajab suveks lapsehoidjat. 
Mallory ja Teddy saavad ideaalselt läbi ja võtavad üheskoos igasugu vahvaid asju ette. Puhkepauside ajal armastab poiss joonistada ja täidab lehekülgi oma lapselike piltidega, kuid siis hakkavad joonistused muutuma üha jõhkramaks ning professionaalsemaks. Mallory on segaduses, sest kuidas saab väike laps sellega hakkama, kes aitab tal joonistada? Võibolla on põhjus Teddy väljamõeldud sõbras Anyas või hoopis maja tagaaias aastate eest mõrvatud kunstnikus? 
Loo algus on väga huvitav ning nii hirmutav, et ma õhtul enne magamaminemist enam edasi lugeda ei julgenud. Lugesin hoopis päevasel ajal.


LUGEMISELAMUST RIKKUV INFO.


Vaimude asja jagasin ma kohe ära, sest süžeeliin, kus mõrvaohvri vaim lapse kaudu õiglust taga ajab, on juba enne kuskilt loetud/nähtud. Kuigi lõpp oli minu jaoks suur üllatus, oli minu jaoks arusaamatu, kuidas Mallory nii kiiresti selle röövitud lapse teooriani jõudis. Lapsevanema selgitus, et nende pisike tüdruk tahab poiss olla, ei kõlanud mu jaoks ebausutavalt. 


VÕID EDASI LUGEDA


Erilised kiidusõnad tuleb anda raamatus olevatele joonistustele, mis vastavad loo kulule ning teksti ideaalselt ilmestavad ja täiendavad. Need teevad muidu keskpärase raamatu väga eriliseks. Soovitan lugeda ja vaadata.

pealkiri: "Hidden Pictures"
autor: Rekulak, Jason
kirjastus: Flatiron Books
formaat:
 kõvakaaneline
lehekülgede arv: 373
ilmumisaasta: 2022

ISBN-10: 1250819342
ISBN-13: 9781250819345

eesti keeles: "Piltidesse peidetud"
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: tekst 3/5, illustratsioonid 5/5


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar