01 mai 2024

Eva Frantz "Sinine villa" (I)


Kaks noort sõidavad peolt koju ja ühtäkki on autotulede valgusvihus väike poiss. Laps juhatab ehmunud paari lähedalasuva sinise maja juurde, kus nad leiavad põrandal lebava vigastatud naise.
Selgub, et hinge vaakuv naine on blogimaailmas tuntud kui Sinise villa Becca, kes kirjutab oma postitusi Ilon Wiklandi laadsest nostalgilisest ja harmoonilisest kodust. Kuigi negatiivsed kommentaarid kuuluvad blogipidamise juurde, on ta viimasel ajal saanud lausa tapmisähvardusi. Juhtumit asub uurima politseinik Anna Glad, kelle isiklik elu on kõike muud kui klantspilt. 
Oli põnev ning autor oli mu arvates sotsiaalmeedia pahupoolt väga hästi tabanud. Kuid kohati ka väga jõhker. Lugesin lennukis ja vahepeal kui asi liiga karmiks läks, vaatasin kerget naistekat vahele ja lugesin edasi. Kahjuks sai raamat enne läbi kui lend, nii et istusin seal ootuses, et saan kojujõudes järgmise osa võtta, kuid siis avastasin oma suureks pettumuseks, et olin selle Eestist ostmata jätnud. Eks ma pean nüüd ootama kuni raamat minuni jõuab ja sarja edasi lugeda saan.

pealkiri: "Sinine villa"
autor: Frantz, Eva
tõlkija: Okas, Kadri
kirjastus: Rahva Raamatu Kirjastus
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 328
ilmumisaasta: 2022 (esmatrükk 2017)

ISBN-13: 9789916140581

inglise keeles: pole ilmunud
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 5/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar