13 november 2022

Freida McFadden "Koduabiline" (I)


Millie ei suuda oma ōnne uskuda, kui rikas Nina Winchester ta endale koduabiliseks palkab. Õnnetunne hajub, kui selgub, et Nina on räpane, tasakaalutu ning ebameeldiv tööandja ja peretütar Cece otsekui saatana sigitis. Võimaluse korral paneks Millie ameti kohe maha, aga endisel vangil pole erilisi töökohavalikuid. Nii surub ta hambad risti ja jääb paigale. Õnneks leevendab olukorda üliseksikas perepea Andrew, kes vastupidiselt Ninale, on alati kena, mõistev ja heasüdamlik. 
Winchesteride abielu pole õnnelik ja näib eriti pärast uudist, et Nina pole võimeline rasestuma, mõranevat. Sellises situatsioonis pole lugejale muidugi mingi üllatus, kui Andrew ja Millie vahel asjad susisema hakkavad ning Nina tänavale visatakse.
Kuid, pidagem meeles, et "Koduabiline" on psüholoogiline  põnevik, st. ärge uskuge teile ettesöödetavat pilti. Mitte miski ja keegi pole see, mida te lugejana arvate olevat. 
See on täpselt selline raamat, mille alustades jäävad kõik muud asjad tegemata, nii et võtke lugemiseks siis, kui teate, et teil on võimalus see ühe jutuga ära lõpetada. Mulle meeldis.

pealkiri: "Koduabiline"
autor: McFadden, Freisa
tõlkija: Lemetti, Piret
kirjastus: Eesti Raamat
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 325
ilmumisaasta: 2022

ISBN-13: 9789916703212

inglise keeles: "The Housemaid"
saksa keeles: pole ilmunud

Goodreadsi hinnag: 4/5 

***Suur tänu kirjastusele Eesti Raamat!"***

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar