07 juuni 2024

Christina Lauren "In a Holidaze"


Kahekümnekuueaastane Maelyn Jones veedab jõulud alati koos oma pere ja isa-ema sõpradega. Sõprade peres on kaks poega - Andrew ja Theo. Kuigi Maelyn on juba aastaid Andrewsse armunud olnud, juhtus nende pühade ajal nii, et ta suudles hoopis Theoga, kellest ta üldse huvitatud pole. Olukorra teeb veelgi piinlikumaks see, et Andrew juhtus kõike pealt nägema.
Koduteel soovib Maelyn, et seda Theoga musitamist poleks üldse juhtunud. Järgneb "Groundhog Day" filmi sarnane stsenaarium, milles Maelyn puhkuse algusesse tagasi jõuab ning neid päevi uuesti läbielada saab. Nii otsustab ta lõpuks oma tunnetest Andrewle rääkida, sest järgmisel korral saab ta ju jälle puhtalt lehelt alustada.
Raamat on täis ameerikalike jõulude juurde kuuluvat kraami, kelgusõite, lumememmi ja jõululaule. Mulle seesugused jõulud ei meeldi, minu ideaal on Islandi variant, kus jõuluvana toob kingiks raamatuid ja ma saan terved pühad lugedes veeta, nii et selline pühade kordamine oleks mulle täielik õudusunenägu. Kuid püüdsin oma isiklikke tundeid jõulude osas kõrvale jätta ja nii oli see kerge, armas ja õdus lugemine. 

pealkiri: "In a Holidaze"
autor: Lauren, Christina
kirjastus: Gallery Books
formaat:
 pehmekaaneline
lehekülgede arv: 307
ilmumisaasta: 2020

ISBN-10: 198212394X
ISBN-13: 9781982123949

eesti keeles: pole ilmunud
saksa keeles: "In a Holidaze"

Goodreadsi hinnag: 4/5 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar